LADEN...

Typ om te zoeken

Een duurzame box als kickstart van een nieuwe levensstijl

Share

Op een structurele manier duurzaam leven vergt tijd en energie. Om dit allemaal een stukje makkelijker te maken levert ZustainaBox duurzame producten in abonnementsvorm. Door kennis te maken met meerdere duurzame producten, kun je langzaamaan nieuwe veranderingen doorvoeren. Het Nederlandse bedrijf is hier vorig jaar mee begonnen en steeds meer mensen krijgen elke twee maanden een box thuis geleverd.

Inzet op duurzaamheid

ZustainaBox zet zich op verschillende vlakken in voor een beter klimaat. Zij selecteren nauwkeurig hun producten en kiezen partners die hun producten op een duurzame manier produceren. Daarnaast laten zij één boom planten en beschermen zij één vierkante meter bos in Nederland per verkochte box.

Is het niet veel beter om zelf naar de winkel te gaan in plaats van spullen te laten bezorgen? Ook hier is aan gedacht. De boxen worden in 60 steden in Nederland met de fiets bezorgd voor een minimale impact. Alle producten in de box zijn vegan, plasticvrij en hebben een lage impact op het milieu.

Laat je inspireren

Doordat de inhoud van de boxen steeds verandert, krijg jij elke twee maanden weer nieuwe inspiratie. ZustainaBox heeft zowel producten voor langer gebruik (bijvoorbeeld afwasborstels en tandenborstels), als duurzame varianten van producten die je wekelijks moet aanschaffen (bijvoorbeeld toiletpapier en zeep). Op deze manier kun jij je stapsgewijs laten inspireren om nieuwe duurzame producten in jouw leven te introduceren.

ZustainaBox heeft ook een webshop met duurzame producten. waar je alle duurzame producten los op kunt bestellen. En als je niet van verrassingen houdt, kun je ze ook benaderen voor een persoonlijk aanbod. Daarnaast verkopen ze ook kerstpakketten en relatiegeschenken voor bedrijven die willen verduurzamen. Wij hopen dat er meer van dit soort start-ups doorbreken en hebben alvast een box aangeschaft.

Voor meer informatie over ZustainaBox kan je de website bezoeken.